Royalteen 2: Onnellisina loppuun asti

 Royalteen 2:Onnellisina loppuun asti on Randi Fuglehaugin ja Anne Gunn Halvorsenin kirjasarja Royalteenin toinen osa. Kirjan on suomentanut Kati Valli (WSOY, 2023, 228 s.). Myös tämä kirjasarjan osa on nautittavissa e- ja äänikirjana. Tästä sarjan osasta on jo totuttuun tapaan julkaistu Netflix elokuva Royalteen: Prinsessa Margrethe. 

Sarjan toisessa osassa seurataan prinsessa Margrethea ja sitä kuinka vaikeaa elämä on, kun koko maan kansa ja koko maailma seuraa jokaista liikettäsi. Margrethe pelkää kuolevansa yksin, eikä koskaan saa seurustella. Kuvioihin on kuitenkin astunut Tanskan erittäin ihana kruunuprinssi. Kun Norjan ja Tanskan kuninkaalliset päättävätkin sitten lähteä yhteiselle hiihtolomareissulle laskettelemaan, Margrethelle avautuu täydellinen mahdollisuus päästä tutustumaan prinssiin vielä lähempää. 

Itse henkilökohtaisesti tykkäsin sarjan avaus osasta enemmän, mutta ei tämäkään millään tasolla huono ollut. Tämä osa avasi ehkä enemmän kuninkaallisena elämisen paineita ja vaikeuksia, vaikkakin tarjosi myös roiman annoksen romantiikkaa. Loppuratkaisu jäi taas koukuttavaan kohtaan ja en malta odottaa että seuraava osa Royalteen 3: Vallan huipulla julkaistaan 2023 marraskuussa. 

Annan kirjalle arvosanaksi 3,5/5

23.5.2023

Kommentit

Suositut tekstit